Thuis aan de sluis

Aan de Sluisweg, op een heerlijk centrale locatie in Dongen schuin tegenover het Dongepark, worden 10 eengezinswoningen gebouwd in de jaren ’30 stijl. Onder andere de horizontale belijningen in de gevels en de grote goot- en geveloverstekken geven het geheel een karakteristieke en vriendelijke uitstraling. Uiteraard voldoen de woningen aan de hoogste bouw- en isolatienormen.

De woningen variëren in grootte van 290 tot 330 m3. Op de begane grond vindt u de ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken ligt aan de achterzijde van de woning. Toilet is gesitueerd in de entree. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer, voorzien van douche en een wastafel. Optioneel is een toilet en ligbad mogelijk. Afhankelijk van het type kun je via een vaste trap of vlizotrap naar de bovenste etage.

De percelen hebben een oppervlakte van circa 105 tot circa 136 m2, met een tuin van 8 tot 12,5 meter diep. Bij elke woning hoort één privé parkeerplaats in het achtergelegen binnenterrein. Je hebt tevens de mogelijkheid om een garagebox te kopen, welke op het binnenterrein worden gebouwd.

Het ontwerp van de woningen aan de Sluisweg is aangepast ten opzichte van de plannen bij start verkoop. De woningen aan de Sluisweg krijgen eenzelfde ontwerp als de woningen aan de Van Linschotenstraat.

Project kenmerken

Client: Vexpro bv
Architect: Archivisual
Datum: augustus 2015
Soort: starterswoningen
Omvang: 10
Plaats: Dongen

Sluisweg

Sluisweg

Uw project ook hier?